Aylin
Newbie
Varsta : 30
Data de inscriere : 07/09/2008
Numarul mesajelor : 34
Stare de spirit :
|
Subiect: Perle xD Mar Sept 09, 2008 7:37 pm |
|
|
Errm, cum putea lipsi un astfel de subiect? Bwahahahah xD I'm gonna start, chiar cu profa de matz. P: ia uitati ce note are si asta: 3, 4, 4, 3.. O.O si 7 in teza E: pai da doamna, era in forma!:)) P: da, de cozonac.. Isterie [aka istorie XD] P: si s'au dus germanii peste francezi, dar sa'u blocat la un moment dat.. mergeau aia ca'n branza
Fizica P: asa sunteti voi toti copii din generatia asta, numai la calculator stati.. E: eeh doamne, eu nu stau la calculator deloc! P: da' de ce mai? E: pentru ca mi s'a bulit hardul [hard'disk'ul XD] P: pai deh mai, daca esti bulangiu! Noi: O_O doamna?!! =)) Engleza [profa e blonda..] P: kids, do you like fishes? [Eu: errm.. fishes? o.o;;] P: does anybody in this class have a petshop? Noi: nope, nobody. P: cum? nimeni? dar copii voi stiti ce'i aia petshop?! Animal de casa! [Eu: oki.. ceea ce inseamna ca daca aveam un magazin de animale ii spuneam "pet"..] Oh, si inca una tare. Profa de engleza vrea sa vorbeasca cu accent, asa ca in loc sa spuna "I think", pronunta ceva in genul "I sink" =)) Asa ca eu i'am soptit prietenei mele: "scunfunda'te draga, scufunda'te!" xDD Geografie P: stiti ce a facut Goe cu cheseaua de dulceata? [eu: errm.. a pus'o in palarie? si a zburat pe geam? ^.^] Astea fiind de anul trecut, be prepared, 'cuz this year I smell a lot of "chiftelutze" [cronicutza reference =))=))] |
|